Rahmanlar İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://rahmanlarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Rahmanlar Köyü Selendi/ Manisa
VİZYON : Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ; “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler nasıl yetiştirilir?” sorusuna cevap verecek faaliyetler ve etkinlikler düzenleyerek eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : -Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. -Öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak. -Okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : Okulumuz ilçemizde düzenlenen turnuva ve yarışmalarda çeşitli başarılar elde etmiştir.

Saatler : Ders Başlama:09.00 Ders Bitiş:15.10
Isınma : Kalolifer
Servis : var.
Ulaşım : İlçe merkezinden öğretmenler servis ile ulaşım sağlamaktadır. Rahmanlar köyü dışındaki öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında eğitim görmektedirler.
Yerleşim Yeri : Rahmanlar Köyü Selendi/Manisa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Selendi ilçe merkezine 27 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :